به نام خدا
بازگشتسال ۱۳۸۹ هجري شمسي (۶۲ نوشته)
۱. طرح تجميع بانكهاي اطلاعاتي طلابطرح شامل: ضرورت، اهداف، راهكار عملياتي و تصميم نهايي است. بسيار خلاصه و به هدف اقناع مديران در پذيرش فرآيندي كه به تجميع اطلاعات طلاّب ميانجامد.
۱۷۴۲ دانلود
۲. بررسي پيشنهادهاي كلّي براي آينده سايت عمادمجموعهاي از پيشنهاداتي است كه براي توسعه سايت عماد ارائه دادهاند و نظر مؤلف را جويا شدند. لابهلاي پيشنهادات نظرات خود را ذكر كردهام.
۹۳۵ دانلود
۳. طرح پيشنهادي استفاده از خدمات اينترنتي بانكيپس از بيان مقدمهاي در توصيف طرح، ضرورت بهرهبرداري از خدمات بانكي الكترونيكي و اينترنتي در ارائه خدمات به طلاّب عزيز، بيان شده است. پس از بيان هشت هدف، راهكار عملياتي در قالب پنج مرحله تبيين گشته و در نهايت گام سوّم به مديران واگذار شده است، تا تصويب نمايند و فرآيند آغاز شود.
۱۸۲۰ دانلود
۴. بررسي روشهاي اتصال نرمافزار مالي به سايت عمادتحليل مسأله و بيان راهحل، شامل هفت بخش: انواع اطلاعات موضوع انتقال، روشهاي انتقال اطلاعات، تكنيكهاي انتقال اطلاعات، پرسشهاي انتخاب، واقعيتهاي وضع موجود، پيشنهاد راهحل و در نهايت: متدهاي پيشنهادي براي وِبسرويس.
۱۹۰۰ دانلود
۵. ستاد پيگيري مطالبات نظام از حوزهدر شش فصل نوشته شده است: ضرورت، تعاريف، اهداف، وظايف، نتايج و محصولات و انحلال.
۱۷۰۱ دانلود
۶. روند تأسيس ستاد پيگيري مطالبات نظام ازحوزهدر چهار گام: تأسيس، كارگروه، كميتهها و كمسيونها طراحي شده است. تمام مستندات مورد نياز و مورد تبادل ميان مراحل كار بيان شده است.
۱۵۶۵ دانلود
۷. نمودار تحليلي فرمايشات رهبري در ديدار با نخبگان حوزويمطالب در ۹ سرشاخه اصلي درج شده و به صورت شاخ و برگي تا ريزترين اطلاعات پيش رفته است.
۲۱۲۸ دانلود
۸. نمودار تحليلي فرمايشات رهبري در ديدار با طلاّب حوزهمطالب در ۴ سرشاخه اصلي درج شده است و به صورت شاخ و برگي تا ريزترين اطلاعات پيش رفته.
۲۱۵۰ دانلود
۹. كميتههاي پژوهشي بر مبناي تحليل فرمايشات رهبريبر مبناي طبقهبندي فرمايشات رهبري در ديدار با حوزويان، پنج محور اصلي استخراج و موضوعات مرتبط با هر يك ذيل آن قرار داده شده، به اين عنوان كه در قالب پنج كارگروه پژوهشي بررسي و راهكاريابي شود.
۱۵۰۵ دانلود
۱۰. عناوين اصلي محورهاي فرمايشات رهبري در سفر به قممتن پنج ديدار حوزوي مقام معظم رهبري(دامعزّه) بررسي شده و پس از فهرستبندي و طبقهبندي اين سند را شكل داده است.
۱۵۴۶ دانلود
۱۱. فرآيند تنظيم و ارائه دادخواست در دعاوي خانوادگيفلوچارتي است كه مسير طرح دعوي در دادگاه خانواده را ترسيم مينمايد. تنظيم هر دادخواستي مراحلي دارد كه در اين نمودار نمايش داده شده است.
۱۶۱۳ دانلود
۱۲. فرآيند درخواست پرداخت مهريه زوجه توسط زوجدرخواست مهريه از سوي زوجه و تقاضاي اعسار از سوي زوج وابستگي به هم دارند. در اين فلوچارت روند هر دو ترسيم شده و ارتباط آنها مشخص ميشود.
۱۷۳۲ دانلود
۱۳. فرآيند درخواست الزام به تمكين زوجه توسط زوجدرخواست تمكين زوج وقتي به دادگاه برسد، استرداد جهيزيه از سوي زوجه را به همراه خواهد داشت. اين دو روند وابسته در يك فلوچارت ترسيم شدهاند.
۲۳۳۴ دانلود
۱۴. خلاصه بحث ارزيابي مباني اصول فقه احكام حكومتيچهارده جلسه دو نفره است. در هر جلسه بحث مطرح شده از سوي مستشكل در يك عبارت مختصر ذكر شده و پاسخ ارائه شده از سوي استاد نيز مختصر بيان گرديده است.
۱۶۱۸ دانلود
۱۵. نمودار خروجيهاي هر واحد از ستاد پيگيرينموداري با چهار ستون كه شامل سه مرحله كار؛ تأسيس «كارگروهها»، «كميتهها» و «كمسيونها» است. محصولات هر مرحله فهرست شده و وابستگي آن به محصولات مراحل قبلي نمايش داده شده است.
۱۷۵۳ دانلود
۱۶. نمودار فرآيند تأسيس ستاد پيگيري مطالبات نظام از حوزهيك نمودار عمودي و كاملاً خطي كه در ۹ پله تمام مراحل اصلي تشكيل ستاد را از مرحله تشكيل كارگروه تأسيس تا تشكيل كميتههاي نظارت دائمي نمايش ميدهد.
۱۹۰۳ دانلود
۱۷. چكيده مقاله براي همايش تحوّل در علوم انسانيشامل چهار بخش است كه در يك صفحه ارائه شده: عنوان مقاله، چكيده آن، مشخصات ارائهكنندگان و تاريخ ارائه.
۱۵۷۰ دانلود
۱۸. جمعبندي اشكالات بحث فلسفه نظام ولايتجزوه در دو بخش دستهبندي شده است؛ اشكالات و اصلاحيههاي پيشنهادي.
هشت اشكال در بخش اول ذكر شده است كه در زيرفصلهاي آن به صورت خلاصه و فهرستوار تبيين اشكال، پاسخهاي احتمالي و اشكالات به پاسخها بيان گرديده. در بخش دوم نيز دو اصلاحيه اصلي بيان شده و توضيح آن به صورت زيرعناوين خلاصهاي تبيين گشته است.
۱۶۳۷ دانلود
۱۹. عمليات حضور در جامعه جهاني مجازينسخه متناسبسازي شدهاي از «مردان شبكه» است. سرفصلهاي هر دو تا حدّي مشابه؛ شبكههاي مجازي، اركان شبكه مجازي، مهندسي شبكه مجازي، راهكارهاي توسعه حضور در شبكه مجازي، مديريت جنگ نرم در شبكه جهاني مجازي و تخمين نيرو، زمان و هزينه.
بخش پنجم كه متفاوت از طرح قبلي است چهار زيرفصل دارد: اهميت و ضرورت حضور در شبكه جهاني مجازي، سازماندهي عوامل قابل هدايت و لانهگزيني، توسعه پلكاني گستره حضور و اتاق فكر يا Think tank.
۱۶۸۱ دانلود
۲۰. ترجمه بخشي از كتاب آياتالاحكام استرآباديترجمه چند صفحه از تفسير فقهي «استرآبادي» است. از صفحه ۲۷ كتاب كه احكام وضو را بيان ميفرمايند. هر پاراگراف متن عربي كه ذكر شده، ذيل آن به فارسي روان ترجمه آمده است.
۱۷۱۱ دانلود
۲۱. پورتال؛ چيست؟ چرا؟ چگونه؟سرفصلهايي كه در اين نوشته از آنها سخن رفته است: پورتال چيست؟ چه نيازي به پورتال؟ چگونه پورتال فراهم كنيم؟ معرفي چند پورتال، تناسب ساختار پورتال با ساختار محتوا، دستيابي به اهداف و راهكارها و تخمين زمان و هزينه.
هايپورتال آريانيك، سيگما و سامان نيز معرفي شدهاند در متن.
۱۷۸۵ دانلود
۲۲. ايده نظام ردهبندي در بانك اطلاعاتايده جديدي در ردهبندي اطلاعات در بانكهاي متعدّد را توصيف ميكند كه به جاي طبقهبندي موضوعي بيان شده است، تركيبي از اطلاعات پايه و ردهبندي جامع و يكپارچه.
۱۵۳۴ دانلود
۲۳. بررسي چند سايت مشابه به پارساشش سايت مرتبط با كتابشناسي خارجي: كواستيا، بريتانيكا، كنگره آمريكا، كتابخانه ويرجينيا و آمازون با سايت پارسا مقايسه شده است. لينكهاي اصلي و بخشهاي هر سايت همراه با تصاويري از آنها شناسايي و فهرست گرديده است. در انتها ۱۵ نكته براي ارتقاء سايت پارسا پيشنهاد شده.
۱۶۵۳ دانلود
۲۴. پيشنهادات سايت پارسابوكعناويني كه در اين جزوه ميبينيد: تغييرات پيشنهادي با لحاظ امكانات فعلي سايت، تغييرات كوچك پيشنهادي در ابزارهاي سايت، محتواهاي پيشنهادي براي توليد و قرارگيري در سايت.
در انتها نيز يك نماي شماتيك از صفحه اول پيشنهادي براي سايت ترسيم شده با عنوان: ظاهر پيشنهادي براي سايت.
۱۶۵۲ دانلود
۲۵. مردان شبكهشش سرفصل اصلي مندرجات اين طرح چنين است: شبكههاي مجازي، اركان شبكه مجازي، مهندسي شبكه مجازي، راهكارهاي توسعه حضور در شبكه مجازي، مديريت جنگ نرم در شبكه مجازي و تخمين نيرو، زمان و هزينه.
فهرست كامل به همراه توضيحات بيشتر در وبلاگ ارائه شده است: http://rastan.parsiblog.com/Posts/۱۲۱.
۱۹۴۳ دانلود
۲۶. پورتال جامع اهل سنّت ايرانمتن درصدد معرفي ابزاري است كه ويژگيهاي خاصّي با خود دارد، حساسيتهايي كه بايد در طراحي به آنها توجه شود.
چهار سرفصل اصلي بيان شده است كه در كل مندرجات طرح را چنين رقم زده: ضرورت، پيچيدگي شامل: چالشانگيزي، شفافيت، آزادانديشي، دانشبنياني، جامعهشناسي شبكه، ويژگي مخاطب. سرفصل سوّم طرحنگاري است كه خود داراي چهار زيربخش است: بسترشناسي، بومشناسي، مطلوبيّتها و چشمانداز و روشگزيني و برنامهريزي.
در نهايت نيز آخرين سرفصل به فعاليتها پرداخته است.
۱۶۳۶ دانلود
۲۷. سامانه مديريت اطلاعات پوياهشت سرفصل اصلي براي آن در نظر گرفته شده است: هدف، ويژگيهاي سازماني، ويژگيهاي دادهاي، ويژگيهاي فني، امنيت، زيرسامانهها، پشتيباني و زمان و هزينه.
پنج سرفصل اول جنبه مقدمهاي دارند براي تشريح آنچه نياز است و ضرورتهاي كار و سرفصل ششم هم طرح را تبيين مينمايد.
۱۷۱۵ دانلود
۲۸. دبيرخانه دائمي برگزاري اجلاسيههااين طرح شامل پنج بخش اصلي است: ضرورت و هدف، تعاريف، وظايف، نيروها و عوامل انساني و هزينههاي تخميني. در انتها نيز يك نمودار به صورت عمودي ارتباط تمامي فعاليتها را با يكديگر نشان ميدهد.
۱۶۹۳ دانلود
۲۹. پيشنهادهايي كلّي براي توسعه سايت عمادمتن اصلي از سوي كارفرما ارائه شده است و نظرات مجري سايت در ذيل آن درج گرديده است.
نوشتههاي قرمز رنگ و زيرخطدار حاشيههايي است كه بنده نوشتهام.
۱۷۸۷ دانلود
۳۰. گردش كار اسكان طلاّب مجرد در حجرهيك فلوچارت نسبتاً طولاني كه بر اساس تواناييها و متناسب با ابزار «گردشكار» پورتال آريانيك طراحي شده است و پس از آن توضيحاتي مختصر ضميمه شده.
۱۷۱۱ دانلود
۳۱. گزارش تصويري از سامانه درخواست حجرهتمام صفحات نرمافزار به صورت تصوير نمايش داده شده و بخشهاي مختلف با توضيحاتي معرفي گرديده است.
اين ابزار داراي سه سطح كاربري است؛ طلبه (درخواست حجره)، مدير مدرسه (تأييد يا ردّ درخواست) و امور حجرات (مديريت كل تنظيمات).
۱۶۳۴ دانلود
۳۲. روشهاي اتصال نرمافزار مالي به سايت عمادعناوين اصلي نوشته چنين است: انواع اطلاعات موضوع انتقال، روشهاي انتقال اطلاعات، تكنيكهاي انتقال اطلاعات، پرسشهاي انتخاب، واقعيتهاي وضع موجود، پيشنهاد راهحل و متدهاي پيشنهادي براي وِبسرويس.
۱۹۰۰ دانلود
۳۳. خلاصه مباحثه فلسفه؛ از پيدايش تا نظام ولايتخلاصه چهارده جلسه از مباحثه فلسفه به تفكيك جلسات استخراج شده است. اين خلاصهها به صورت سلسلهمراتبي و با طبقهبندي ارائه گشته است. سعي شده تمام بحث داخل جلسه در چند عنوان ساده بيان گردد.
۱۸۷۷ دانلود
۳۴. برنامه پيشنهادي كارگروههاي اجلاسيه سراسري علماي بلاديك جدول شامل عناوين تمام فعاليتهايي كه در جلسات كارگروهها بايستي به انجام ميرسيد، همراه با زمان آغاز هر فعاليت و مدت هر يك.
بخشهاي اصلي با رنگ خاكستري مشخص است. فعاليتهايي كه بحثهاي اصلي در آن طرح ميشود.
۱۷۰۱ دانلود
۳۵. كاربرگ بررسي پيشنهاد در كارگروههاي اجلاسيهشامل فضايي براي ثبت خلاصه دلايل موافقين و مخالفين پيشنهاد و ثبت تصويب يا عدم تصويب آن. در نهايت نيز مصوبه نهايي در قالب يك عبارت ثبت ميشود.
۱۴۸۹ دانلود
۳۶. كاربرگ ثبت بيانيه پاياني كارگروههاي اجلاسيهيك صفحه فرم تنها شامل يك فيلد بزرگ براي ثبت متن بيانيه. شماره يك در ذيل برگه ثبت شده است، تا در برگههاي ادامه بيانيه، در صورت طولاني بودن آن، بتوان شماره صفحه زد و تمامي متن را به ثبت رساند.
۱۶۸۵ دانلود
۳۷. كاربرگ ثبت ادامه بيانيه كارگروههاي اجلاسيهيك صفحه فرم با يك فيلد براي درج ادامه متن بيانيه. محلي براي ثبت شماره صفحه نيز در ذيل برگه قرار داده شده است، تا هر تعداد برگه ادامه نياز بود قابل استفاده باشد.
۱۶۱۴ دانلود
۳۸. كاربرگ ثبت مصوّبات كارگروههاي اجلاسيهجدولي براي ثبت مصوّبات نهايي جلسات كارگروه كه شامل كد پيشنهاد، نوع پيشنهاد و عنوان نهايي مصوبه ميباشد.
۱۶۸۵ دانلود
۳۹. نمودار گردش عمليات جلسات صبح و عصر كارگروههاي اجلاسيهيك فلوچارت عمودي كه تمام سرفصلهاي اصلي فعاليت كارگروهها را در دو نوبت صبح و عصر نشان ميدهد. وابستگيها نيز تا حدّي در اين نمودار نشان داده شده است.
۱۷۱۷ دانلود
۴۰. كاربرگ ارائه پيشنهاد در كارگروههاي اجلاسيهپيشنهاد ارائه شده توسط هر عضو از كارگروه در اين فرم به ثبت ميرسد كه شامل نوع پيشنهاد، هدف از آن و خلاصه پيشنهاد ميباشد. نام پيشنهاد دهنده هم در فرم به ثبت ميرسد و يك كد براي آن ثبت ميگردد.
۱۷۸۵ دانلود
۴۱. شرح وظايف و آئيننامه برگزاري كارگروههاي اجلاسيهشامل عناوين: ساختار اعضاي كارگروه، وظايف رئيس كارگروه، وظايف دبير كارگروه، وظايف مسئول خدمات، فهرست اَسناد مربوط به اداره جلسه و وظيفه دبير نسبت به اَسناد جلسه ميباشد.
۱۸۲۲ دانلود
۴۲. محورهاي موضوعات كارگروههاي اجلاسيه - نگارش اولهشت محور در تحليل محتوايي استخراج شده است كه هر كدام محور تشكيل و برگزاري يك كارگروه اجلاسيه است.
در هر محور، تعدادي از سرفصلهاي اصلي مطروحه ذكر شده است. محورها اينچنين هستند: علم، تهذيب، تحوّل و مديريت، سياستگذاري و برنامهريزي، علوم انساني، تعامل با نظام، فرهنگ جامعه و جهان اسلام. كه تمامي عناوين مقيّد به «حوزه» ميباشند.
۱۵۶۶ دانلود
۴۳. فلوچارت برنامه كارگروههاي اجلاسيه - نگارش دوميك صفحه اندكي طولانيتر از A۴ است كه تمام نمودار را در خود جا داده. تمام فرآيند تشكيل جلسه اول و دوم، صبح و عصر، كارگروهها در اين نمودار به نمايش درآمده.
۱۶۶۰ دانلود
۴۴. نمودار محورهاي فرمايشات رهبري در ديدار با طلاّبچهار سرفصل اصلي نمودار از اين قرار است: روشن بودن نسبت روحانيت با نظام اسلامي، عدم تنافي حمايت نظام از حوزه با استقلال حوزه، ضرورت مديريت تحوّل در حوزه و ضرورت بيطرف نماندن حوزههاي علميه در قبال حوادث.
۱۵۹۷ دانلود
۴۵. نمودار محورهاي فرمايشات رهبري در ديدار با نخبگان حوزويسرشاخههاي نمودار چنين است: اصل و اساس بودن معنويت در حوزه، نياز حوزه به برنامهريزي، مبتني بودن هويّت حقيقي حوزه علميه بر علم، ضرورت طبقهبندي علوم حوزوي، عدم مانعيت رواج ساير علوم در حوزه براي رشد فقه و استكبار جهاني و در رأس آن آمريكا و فعّالترين آن اسرائيل؛ دشمن دينداري امروز.
۱۵۹۹ دانلود
۴۶. موضوعات كارگروههاي پژوهشي اجلاسيه - نگارش نخستپنج محور اصلي تعيين شده است براي تأسيس پنج كارگروه؛ مسأله اخلاق و تهذيب در حوزه، مسأله مديريت حوزه، مسأله علم در حوزه، نقش جامعه مدرسين در حوزه و وظيفه حوزه نسبت به نهادهاي نظام.
۱۷۱۲ دانلود
۴۷. موضوعات كارگروههاي پژوهشي اجلاسيه - نگارش دومهشت محور اصلي اينهاست: مديريت تحوّل در حوزه، برنامهريزي و سياستگذاري در حوزه، مديريت اجرايي حوزه، هويّت علمي حوزه، هويّت معنوي حوزه، رسالتهاي حوزه نسبت به حاكميت و نظام، رسالتهاي حوزه نسبت به مردم و جامعه و رسالتهاي حوزه نسبت به جهان اسلام و بينالملل. تمام اين هشت محور را ميتوان در سه دسته اصلي طبقهبندي نمود: ساختار و مديريت حوزه، فرآيندهاي داخلي حوزه و كاركردها و رسالتهاي حوزه.
۱۵۹۰ دانلود
۴۸. گزارش تصويري از سامانه ويرايش كد ملّيتصاويري از ماژول اضافه شده به پورتال آريانيك گرفته شده و توضيحاتي درباره هر صفحه ثبت گرديده است در اين نوشته.
۱۵۴۷ دانلود
۴۹. ترسيم مسير دستيابي به الگوي جامع برنامهريزي فرهنگيمندرجات اين نوشته: ضرورت و نياز، موضوع، پيشينه و سابقه، انتظارات و اهداف، دادههاي مورد نياز، موضوعات كارشناسي، تشكيل كارگروه اصلي، تشكيل كميتههاي كارشناسي، برنامه كارگروه و كميتهها، تخمين هزينهها و محصولات نهايي.
۱۶۳۵ دانلود
۵۰. گزارش جلسه با معاونت بينالملل مركز مديريت حوزهاگر چه در يك صفحه خلاصه شده، ولي كامل و روشن به تمام نتايج جلسه اشاره نموده است.
چنين سرفصلهايي در متن آمده: دو كارشناس فني، تنوّع دادهها، بياطلاعي كارفرما، مراحل طراحي كاربرگ و كوتاهمدت!
اسامي افراد حقيقي براي احترام به حقوقشان حذف شده است.
۱۵۴۶ دانلود
۵۱. آييننامه كارگروه تأسيس ستاد پيگيري مطالبات نظام از حوزهدر اين جزوه ۹ سند معرفي شده است: آئيننامه كارگروه تأسيس، آئيننامه كميتههاي پژوهشي، آئيننامه كمسيونها، طبقهبندي موضوعات فعاليت حوزه، طبقهبندي نيروهاي انساني حوزه، ساختار سازماني حوزه، طبقهبندي عملكردهاي نظام، طبقهبندي مطالبات نظام از حوزه و ساختار نهادهاي نظام.
امّا تنها سند اول به صورت پيشنويس ارائه گرديده. سند نخست شامل: ضرورت، تعاريف، اهداف، وظايف، نتايج و محصولات و بخش انحلال است.
۱۵۲۳ دانلود
۵۲. طبقهبندي و فهرستگذاري دور اول اصول استاد حسيني الهاشمي(ره)عنوانگذاري ۹۵ جلسه دوره پژوهشي مبادي علم اصول فقه احكام حكومتي استاد حسيني(ره) است كه در قالب يك فهرست ارائه شده.
۱۶۸۳ دانلود
۵۳. طبقهبندي و فهرستگذاري دور دوم اصول استاد حسيني الهاشمي(ره)عناوين جلسات دوره مباني اصول فقه احكام حكومتي استاد حسيني(ره) است كه در ۹۶ عنوان در قالب يك فهرست نظم يافته. هر عنوان نتيجه بررسي و تحليل يك جلسه كامل پژوهشي استاد است؛ عنواني كه منتجه نهايي آن جلسه تلقّي شده است.
۱۵۱۸ دانلود
۵۴. فلوچارت گردش كار اسكان طلاب مجرّد در حجرهنموداريست كه بر اساس ماژول Workflow پورتال آريانيك طراحي شده است.
۸۵۸ دانلود
۵۵. جزوه درس خارج اصول فقهمباحث درس خارج اصول فقه آيهالله مدرّسي است كه از ابتداي مهر ۱۳۸۹ آغاز شده و تا خرداد ۱۳۹۰ ادامه يافته است. به صورت فهرستوار و شمارهبندي يادداشت شده است.
۵۶۸ دانلود
۵۶. جزوه درس خارج فقه - كتاب ولايتجزوه درس خارج فقه مرحوم آيهالله مؤمن قمي است كه بحث ولايت فقيه را از مهر سال ۱۳۸۹ آغاز كردند. اين جزوه مربوط به درس يكسال كامل تحصيلي است و تا خرداد ۱۳۹۰ ادامه يافته.
۲۹۳ دانلود
۵۷. حاشيه بر كتاب الأسس المنطقية للإستقراءدراسة جديدة للإستقراء تستهدف اكتشاف الأساس المنطقي المشترك للعلوم الطبيعية و للإيمان بالله تعالي. اين تعريفيست كه شهيد صدر (ره) براي كتاب خود ارائه كرده، در نخستين صفحه از آن. هر آنچه هنگام مباحثه اين كتاب فهميدهام به صورت حاشيه نوشتهام، به زبان فارسي.
۲۶۰ دانلود
۵۸. حاشيه بر كتاب مباحث الأصول - قسم اول - جزء اولسلسله مباحث درس خارج اصول شهيد سيدمحمدباقر صدر (ره) است كه به قلم آيةالله حائري تقرير شده. از تعريف علم اصول تا بحث مشتق. در حاشيه اين كتاب نكاتي كه موقع مباحثه لازم بود يا به نظر رسيده ثبت شده است.
۳۰۵ دانلود
۵۹. حاشيه بر كتاب مباحث الأصول - قسم دوم - جزء اولمباحث اين كتاب از حجيّت قطع آغاز ميشود و آخرين بحثي كه حاشيه بر آن نقش بسته حسن و قبح عقلي. خلاصهاي از آنچه آيةالله حائري به زبان عربي از شهيد صدر (ره) نقل كردهاند به صورت فارسي در كنارههاي كتاب يادداشت شده است.
۳۴۱ دانلود
۶۰. فهرست عناوين مباحثه فلسفه نظام ولايتابتدا مقدمه با عنوان «فلسفهشناسي» و سپس اصل بحث «فلسفه نظام ولايت» و در نهايت آثار تحت نام «جامعهشناسي» فهرست شده است.
۲۵۶ دانلود
۶۱. گرافيك مجموعه آيكونهاي آفيسدر ابعاد ۹۶ در ۹۶ پيكسل تمام آيكونهايي كه مربوط به نرمافزارهاي اصلي آفيس ميشود در يك فايل لايهباز فتوشاپ جمع شده است، تا مورد استفاده براي سايت قرار گيرد.
۱۱۲ دانلود
۶۲. گرافيك اعداد شبرنگ ساعت بانكيفايل فوتوشاپ به صورت لايهباز و كامل كه شامل عددهايي ميشود كه معمولاً با LEDهاي قرمز روشن ميشوند و تابلوهاي روان موجود در بانكها را ميسازند. اين عددها براي شبيهسازي يكي از همين تابلوهاي روان مورد استفاده قرار گرفتند.
۱۱۸ دانلود
صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت
نوشتهها986طرحها، برنامهها و نوشتهها
مكانها75براي چه جاهايي نوشتم
زمانها30همه سالهايي كه نوشتم
جستجودستيابي به نوشتهها از طريق جستجو
وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسيبلاگ
نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليتها
آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن
سايتها23معرفي سايتهاي طراحي شده
نرمافزارها36سورس نرمافزارهاي خودم
معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او
فونتهاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشتههايم استفاده شده است
بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشتههاي وبلاگ
خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجرهساز
خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجرهساز
فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس
پيامك
ايميل
ذخيره