عجيب شده
دم بختي ميشوند
هنوز اما
نه خانهداري ياد گرفتهاند
نه آشپزي
زياد ديده ميشود
اين روزها كه آمار طلاق از ازدواج بيشتر شده
آيا ممكن است اين نيز از عوامل آن باشد؟!
سعي دارم او اينطور نشود
پس بايد علاقههايش را سمت و سو دهم
علاقههايي كه بايد متناسب با كارويژهها و عملكردهاي بزرگسالي باشد
براي نهار درخواست پيتزا كرد
خمير را كه با روغن و شير درست كردم
دفتر مشقش را آورد
مقداري برگه سفيد از سال گذشته باقي مانده
اول دبستان
همينطور كه كار ميكردم توضيح دادم
او نيز نوشت:
غلط املايي دارد، بله
كلاس دستور زبان فارسي كه نبود
سيده مريم هر چه شنيده نوشته
در اين اولين كلاس آشپزي!
پ.ن. قارچها را دادم خودش با چاقو خُرد كرد!
نظرات
توكلي: سلام برادر عزيزم .
يكي از عادتهاي
ذهني اي كه دارم اين است كه در شرايط خاص ( مثل شرايط بحراني انسانها در فيلمها و يا دنياي واقعي ) رفتار هاي يك مسلمان حقيقي ( عامل به اسلام ) را با غير مسلمان مي سنجم .
و به يقين رسيدم كه در تمام موارد رفتار يك مسلمان به مراتب رفتار بسيار منطقي و كاملتري است ( حتي اگر فقط دستاوردهاي مادي و دنيوي آن را در نظر بگيريم ) و هر جايي كه ميبينيم كه غير مسلمانها به توفيقاتي رسيده اند دقيقا زماني است كه به توصيه هاي سفارش شده در اسلام پرداخته اند . كه البته ممكن است به تجربه و تعقل به آن رسيده باشند ولي با چند صد سال تاخير .
به عنوان نمونه شاخص ترين مولفه پيشرفت غرب " نظم " است و اين در حالي است كه مولايمان حضرت علي (ع) در وصيت نامه خويش بعد از تقواي الهي همه پيروانشان را به " نظم در كارها " سفارش ميكنند .
و امروز شايد نسلهاي ما با مشاهده نتايج نظم سالاري در غرب به اهميت آن پي برده باشيم .با خواندن مطلب شما و در نظر گرفتن توانايي عالي شما در مديريت زندگي باز هم نتيجه بالا تكرار شد .
بعيد ميدانم يك پدر غير مسلمان بتواند با سه فرزند حتي با وجود حضور مادر در خانه حتي نصف روز هم تاب بياورد . و يقينا اين نتيجه مجموعه اي از اعتقادات و اخلاقيات اسلامي است كه خداوند متعال به شما عنايت فرموده است .
فكر ميكنم شكر ديگري واجب شد . هم بر شما به واسطه اين لطف عظيم . و هم بر اين حقير بواسطه خواندن اين مطلب و درس گرفتن از رفتار شما. هميشه موفق و مسلمان باشيد .
دوشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۴:۳۷ عصر
پاسخ: سلام برادرم. هر چه هست لطف حق تبارك و تعاليست. و هر چه ميبايد باشد و نيست، از كوتاهي و ضعف بنده حقير. خداوند نعمت ميدهد و ما عادت كرديم تلف نماييم و باز خداوند چون دوستمان دارد، بيشتر نعمت ميدهد و ما باز هم دچار غفلت ميشويم و تلف ميكنيم. خدا كند قدر نعمتها را بدانيم و تلف نكنيم، تا پروردگار به گرفتن نعمت نخواهد ما را از غفلت بيرون آورد. تشكر