به نام خدا

مبادي علم نزد يونان باستان

نوع نوشته: نمودار تحليلي
براي: انديشكده علم ساجد لله
تاريخ نگارش: شهريور ۱۳۹۷ هجري شمسي
تعداد صفحات: ۱
يك علم را در شش عنوان معرفي مي‌كند، عناويني كه ما آن‌ها را مبادي علم مي‌ناميم: هدف، سود، پايگاه، عنوان، پديدآورنده و فصول. اين شيوه‌اي بوده كه نقل شده در يونان باستان براي تعريف يك رساله علمي مورد استفاده قرار مي‌گرفت.
فرزند استاد حسيني (ره) به نظريه جديدي در طبقه‌بندي «مبادي علم» رسيده بودند كه مرا نيز به جلسه تبيين آن دعوت كردند. در انتهاي جلسه پيشنهاد دادند همه نظرياتي كه در اين رابطه وجود دارد را جمع كنيم و در جلسه بررسي نماييم، تا مقايسه‌اي با نظريه پيشنهادي ايشان انجام شده و برتري نظريه جديد ديده شود.
گشتم و هر چه از نظريات مبادي علم توانستم بيابم جمع كردم. نمودار حاضر، شيوه‌اي را معرفي مي‌كند كه گفته مي‌شود يونانيان در عصر افلاطون و ارسطو براي معرفي يك رساله علمي به كار مي‌بسته‌اند. در حقيقت نوعي مأخذشناسي منابع علمي به شمار مي‌رفته. همين عناوين بعدتر توسعه يافته و به رئوس ثمانيه علم ختم شده است.
اين نوشته را مي‌توانيد به صورت رايگان از لينك‌هاي روبه‌رو دريافت نماييد.
دانلود: ۱۸۱۳ بار
مطالعه نظرات خوانندگان برايم كمك بزرگي‌ست. اين كمك را دريغ نفرموده، بنويسيد:
كنجكاوي تاريخ علمشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN