پنج صفحه اول شامل فهرستي است كه براي متن زده شده به صورت مستقل. باقي سند، متن همراه با فهرست است.
عناوين اصلي: تفاوت چشمانداز با پيشبيني و تعريف هر يك، تاريخچه چشمانداز، تعريف مقايسهاي پيشبيني، پيشگويي و چشمانداز، ويژگيهاي چشمانداز، روش و چگونگي تهيه آن، چگونگي تصميمگيري و برنامهريزي مبتني بر چشمانداز، چالشهاي روششناختي چشمانداز و بررسي چشمانداز آينده آلمان به عنوان يك نمونه چشمانداز. تعريف چشمانداز، تعريف سياستهاي كلّي، تعريف استراتژي، توليد احكام برنامه، پروگرامهاي اجرايي، تعريف هدفهاي كلّي برنامه، ضرورت ارائه تصويري از منابع و مصارف در برنامه توسعه و ضرورت استقلال تشكيلات متولّي امور توسعه از حاكميت.
كتاب «مباني نظري برنامه چهارم توسعه» را از رئيس سازمان برنامه و بودجه وقت گرفتيم، پروژهاي تعريف شد كه بخشهايي از آن را تقطيع نماييم و فهرست بزنيم، تا برايمان قابل دركتر شود. اين نسخهاي از فهرستي است كه بنده به ۱۵ صفحه از اين كتاب زدهام.
ميگويند اين كتاب بعدتر جمع شد و خمير و گويا ديگر در دكانها يافت نميشود و فقط بعضي كتابخانههاي تخصصي دارند. آن روز كه كتاب را گرفتيم، CD هم همراه داشت. يك كپي از آن گرفته بودم همانوقت كه به جاي متن مكتوب روي آن كار كنم. حالا اين كپي را روي اينترنت گذاشتم. اميد كه به كار پژوهشگران بيايد. نكته: پس از دانلود ضميمه فشرده با حجم ۱۵۰مگابايت و استخراج توسط آخرين نسخه Winrar، فايل prog۴.exe را بايد به صورت Run as administrator اجرا كنيد.
تعريف و تمجيد ياري نميرساند. نقد كنيد و اشتباهاتم را در جعبه زير برايم بنويسيد:
روشنگري
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹چون اصلش گير نمياد
جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹مباني نظري
چهارشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱عنوان كتاب نظر بند هرا جلب كرد با تشكر
چهارشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱تشكر
چهارشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱آگاهي از مباني فكري اصلاح طلبان
يكشنبه ۲۶ تير ۱۴۰۱