مديريت محتوايي پروژه مأخذشناسي نرمافزارهاي علوم اسلامي
پنج سرفصل اصلي آن عبارت است از: راهكار، انتخاب مؤسسات برتر، هماهنگي و سپس ملاقات با مدير مؤسسه مزبور، تشكيل جلسات كارشناسي با حضور نمايندگان فني- محتوايي مؤسسات مزبور و اعلام رسمي نتيجه نهايي.
مثل همه مجموعههاي ديگر، اين نهاد نيز به تشخيص خود عمل ميكرد و نگران پذيرش عمومي ساير مؤسسات نبود. وقتي قرار است يك طبقهبندي براي نرمافزارهاي علوم اسلامي ايجاد شود، معناي آن ردهبندي و جانمايي نرمافزارهايي است كه مؤسسات و شركتهاي ديگر توليد كردهاند و با اين كار وزن و ارزش و توانمندي شركتها محك ميخورد و تعيين ميگردد. پس پا در كفش ديگران كردن است يك جور!
چنين پروژهاي اگر در تعامل با شركتها و مؤسسات ذيربط ساماندهي نشود، دچار گرفتاري عدم پذيرش شده و در اين صورت نميتواند جايگاهي در بازار داشته باشد و معتبر محسوب نميگردد. تمام اين حرفها را زدم و سؤال اصلي اين بود كه چگونه ميشود با تمام مؤسسات مزبور تعامل كرد. عرض كردم اگر غولهاي نرمافزاري تأييد نمايند، صدها شركت خُرد تسليم محضاند و حرفي براي گفتن نخواهند داشت. از اين رو، متن مزبور را تنظيم كردم و گفتم حالا كه براي انجام اين پروژه با بنده مشورت نمودهايد، نظرم اين است؛ بايد چند شركت برتر را داخل بازي كنيد و احترام بگذاريد.
البته متأسفانه خود من را آخر بازي فراخوانده بودند، جايي كه پيمانكار مدعي بود كار را تمام كرده است و منتظر نظر كارفرما براي تحويل پروژه است!
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...