ميهود؛ طرح جامعي جهت مأخذشناسي منابع يهود
ضرورت يهودشناسي با عنوان «دورنما» در ابتداي طرح ذكر شده است. در اين نما داستان اسحاق و اسماعيل ذكر شده است، اسرائيل يا همان يعقوب معرفي شده و دوازده قبيله كه هر كدام يكي از فرزندان ايشان بوده ذكر شدهاند. تعاند اين نسلها با نسل اسماعيل محور ورود به اين طرح است.
بعد از طبقهبندي انواع منابع، روشهاي دستيابي به منابع طبقهبندي شده و اولويتبندي ميشود.
در نهايت با معرفي مدلي براي جمعآوري اطلاعات كه «مدل جاروب اطلاعات» معرفي شده است طرح تكميل ميشود.
براي آنكه بتوان با شرايط مالي موجود طرح را به انجام رساند نيز بحثي با عنوان «ترسيم مراحل ميهود بر شرايط موجود» بعد از طرح بيان شده است.
نمونهاي از كاربرگ جمعآوري اطلاعات و نامه تحويل طرح نيز به آن ضميمه شده است.
دوستان لوح و قلم سلسله مباحثي را حول موضوع يهودشناسي آغاز كرده بودند. براي افزايش منابع اين مباحث قصد داشتند پروژهاي را آغاز كنند، تا منابع هر چه بيشتري را خصوصاً از طريق اينترنت به دست آورند. وقتي مطلب را به بنده اطلاع دادند، قصدشان ظاهراً اين بود كه مثلاً بنشينم و از اينترنت برايشان مطلب استخراج كنم. ولي من نگاه به موضوع را عوض كردم و از زاويهاي وسيعتر به قضيه نظر كردم. در تهران بودم و تنها زرنگار در اختيار داشتم، طرح را يك شبه مكتوب نمودم. گفتم اينترنت تنها يكي از ابزارهاي كسب منابع است و دو روش شفاهي و كتبي هم وجود دارد و با مقايسه اين سه روش طرح خود را بيان كردم. البته بعد از ارائه اين طرح، بارها با بسياري از مؤسسات تماس گرفتيم و در جلسات بسياري هم شركت جستيم كه بودجه طرح فراهم شود، ولي نشد كه نشد! خلاصه تنها جايي كه براي درخواست بودجه نرفتيم سراغ خود صهيونيستها بود!!! بعد از توقف اين طرح بنده خدايي آمد و از طريق همان اينترنت شروع كرد به جمعآوري منابع!
نام آن را از آن رو «ميهود» نهادم كه يك احساس رمزگونه به من ميداد. مانند همان رفتار رمزآلود و گمراهكنندهاي كه يهود در تمام اين قرنها داشته است. ميم اول آن حرف نخست واژه «مأخذشناسي» است.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...