به نام خدا

دريافت فايل ضميمه

خب، ظاهراً تصميم گرفتيد تا اين فايل را دريافت كنيد. از اين بابت خوشحالم، از اين‌كه آن را شايسته دريافت دانستيد. تنها يك گام ديگر تا دريافت فايل باقي مانده است و آن بيان ديدگاه شماست؛ من بسيار كنجكاوم كه بدانم چه چيزي در توضيحات اين فايل توجه شما را جلب نموده است و به اين تصميم شما منتهي گشته. يعني در يك كلام: چرا مي‌خواهيد اين فايل را دانلود بفرماييد؟
بزرگواري كرده و به زبان شيواي فارسي، چند كلمه‌اي در اين باره برايم بنويسيد. بدانيد كه حتماً اين توضيح شما حقير را ياري مي‌كند كه در فعاليت‌هاي آينده دقّت بيشتري كرده، بهتر و مؤثّرتر عمل نمايم.
پيشاپيش از وقتي كه مبذول مي‌فرماييد سپاسگزارم!

مسير گفتارپژوهي

تمام مطلب در قالب ۴۰ نكته بيان شده است؛ بسيار خلاصه و كوتاه. نخستين عبارت اين است: مي‌دانيم كه «دانش» توسط يك فرد توليد نمي‌شود و به دست يك انسان رشد نمي‌يابد. آخرين عبارات اين است: فراموش نكنيم كه «همه» بايد در توليد دانش مشاركت داشته باشند. بايد «همه» را دعوت كنيم تا به ميدان بيايند و كل جبهه انقلابي و مسلمان را درگير كنيم. در اين عرصه مي‌توان «جهاني» انديشيد و از تجارب جبهه مقاومت در ساير كشورها هم استفاده كرد.
گفتارپژوهي كار تازه‌اي نيست، بيشتر عنواني جديد است. در حقيقت همان شيوه تحقيق ميداني‌ست، استفاده از روش مصاحبه، براي دستيابي به يك راه‌حل. وقتي سرعت رخداد پديده‌ها بالا مي‌رود، نمي‌شود صبر كرد تا تحليل آن‌ها در كتاب‌ها نوشته شود و به منابع مكتوب مراجعه كرد. گريزي نيست از اين‌كه به سرعت سراغ انديشمندان بروي و ديدگاه امروز آن‌ها را قبل از قلمي شدن و نگارش جويا شوي. سپس اين آراء را از ميان كلام آن‌ها استخراج كرده و پس از مقايسه و سنجش و ارزيابي در يك مجموعه جمع كني و گزارش از آن بسازي. در اين نوشته، ابتدا ضرورت گفتارپژوهي ترسيم شده و سپس آسيب‌هاي آن، راه‌حل‌هايي هم در نهايت ارائه گشته است.

بي‌شک دليلي بوده كه توجه‌ات جلب شده؛ عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده، دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN