به نام خدا

دريافت فايل ضميمه

خب، ظاهراً تصميم گرفتيد تا اين فايل را دريافت كنيد. از اين بابت خوشحالم، از اين‌كه آن را شايسته دريافت دانستيد. تنها يك گام ديگر تا دريافت فايل باقي مانده است و آن بيان ديدگاه شماست؛ من بسيار كنجكاوم كه بدانم چه چيزي در توضيحات اين فايل توجه شما را جلب نموده است و به اين تصميم شما منتهي گشته. يعني در يك كلام: چرا مي‌خواهيد اين فايل را دانلود بفرماييد؟
بزرگواري كرده و به زبان شيواي فارسي، چند كلمه‌اي در اين باره برايم بنويسيد. بدانيد كه حتماً اين توضيح شما حقير را ياري مي‌كند كه در فعاليت‌هاي آينده دقّت بيشتري كرده، بهتر و مؤثّرتر عمل نمايم.
پيشاپيش از وقتي كه مبذول مي‌فرماييد سپاسگزارم!

نظام موضوعات اختيار - از منظر منابع فرهنگستاني

نظريات استاد حسيني (ره) درباره اختيار ضمن چهار عنوان اصلي دسته‌بندي شده است: تعريف اختيار، محوريّت اختيار، محدوديّت اختيار، سطوح اختيار.
قبلاً كه به فرهنگستان علوم اسلامي آمد و شد داشتم، مهندس كريمي يادم هست يك نرم‌افزار تحت شبكه خوبي نوشته بود. تمامي جزوات استاد حسيني (ره) را كه مي‌گفتند بالغ بر هفت هزار عدد است وارد نرم‌افزار كرده بودند، تايپ شده و به صورت متني. مي‌شد جستجوهاي پيشرفته در متن جزوات انجام داد و فيش‌برداري كرد. امروز اما دسترسي به آن بانك اطلاعات ندارم. اين شد كه براي پروژه مطالعاتي اختيار، به جزوات خود سر زدم. آن تعدادي كه در طول هفت سال مطالعه مباحث فرهنگستان جمع‌آوري كرده بودم. بيشتر بحث فلسفه اصالت تعلّق و مباحث اصول فقه احكام حكومتي. آن روزها براي مطالعه كپي مي‌گرفتم و به همين جهت در اختيار دارم. فيش‌برداري كه تمام شد، هر چه كه از اختيار يافتم ۳۴ صفحه گرديد. ماندم در طبقه‌بندي. سخت بود. متن‌ها به خوبي ويرايش نشده و درك مفهوم عبارت‌ها گاهي دشوار مي‌شد. حافظه كفايت نمي‌كرد براي يافتن طبقه‌بندي مناسب. ناگزير كار را دو مرحله‌اي انجام دادم. يك مرحله گذاشتم براي عنوان‌گذاري فيش‌ها. يعني متن‌ها را با دقت خواندم و براي هر تكه مطلب يك عنوان ثبت كردم. نه عنواني كه معمولاً در كتاب‌ها و مقالات رايج است. بلكه عنواني كه خلاصه متن باشد. يك عبارت مصدري كه تمام مفهوم متن متناظر خود را بيان نمايد. سپس اين عناوين را پيش روي خود نهادم و شروع كردم به دسته‌بندي. ديگر به سختي ابتداي كار نبود. اما نه چندان هم آسان. چندين بار دسته‌بندي‌ها را عوض كردم و بالا و پايين. جاهايي هم كاملاً متحيّر مي‌ماندم و ساعت‌ها لابه‌لاي عناوين مي‌چرخيدم تا تناظرها و تشابه‌ها را پيدا كنم. نتيجه، اين نمودار شده است كه مشاهده مي‌فرماييد. به گمانم مي‌تواند تا حدودي ديدگاه استاد حسيني (ره) را درباره «اختيار» توصيف نمايد.

بي‌شک دليلي بوده كه توجه‌ات جلب شده؛ عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده، دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN