جمعبندي اشكالات بحث فلسفه نظام ولايت
جزوه در دو بخش دستهبندي شده است؛ اشكالات و اصلاحيههاي پيشنهادي.
هشت اشكال در بخش اول ذكر شده است كه در زيرفصلهاي آن به صورت خلاصه و فهرستوار تبيين اشكال، پاسخهاي احتمالي و اشكالات به پاسخها بيان گرديده. در بخش دوم نيز دو اصلاحيه اصلي بيان شده و توضيح آن به صورت زيرعناوين خلاصهاي تبيين گشته است.
يكسال بحث كرديم در موضوع فلسفه. دو نفر بوديم و اشكالات بسيار زيادي به نظرمان رسيد و در جستجوي پاسخ آنها كنكاش نموديم. من بعد از هر جلسه خلاصهاي براي خود مينوشتم. پس از پايان دوره بحثمان، تمام اشكال و جوابها را كنار هم گذاشته و دستهبندي كردم و بخش اول اين نوشته شد.
يعني به اين جمعبندي رسيديم كه آسيدمنيرالدين در اين موارد پاسخ كافي ارائه نكرده است، يا ما به پاسخي در مباحث ايشان دست نيافتهايم. اينها اشكالاتي زيربنايي به مبناي انديشه فلسفي استاد حسيني(ره) به شمار ميرود كه با هم تلاش كرديم پاسخهايي براي آن بيابيم و راهحلي بجوييم.
دو اصلاحيه پيشنهادي انتهاي اين جزوه، تا قسمتي از انديشه منطقي شهيد صدر وام گرفته شده است. خصوصاً بحث از «وجدان» كه تصريح در جزوات استاد حسيني(ره) ندارد، ولي به نظر ميرسد محور ارتكاز ايشان باشد. گام اول عقل عملي به نوعي مبتني بر وجدان است كه ايشان «ظرفيت اوليه» نام نهاده است.
به نظر ميرسيد اين يك دستآورد براي اين مباحثه بوده است كه قصد داشتيم در يك مقاله ارائه نماييم. در همايش علوم انساني فرهنگستان، بخشي از اصلاحيه پيشنهادي در قالب يك مقاله ارائه شد، امّا باقي بحث همچنان در همين جزوه باقيمانده و تبديل به مقاله پژوهشي نشده است.
پيشنهاد ميكنم اگر در مباحث فلسفي نظام ولايت دستي داريد، حتماً اشكالات ذكر شده در اين جزوه را بخوانيد و اگر پاسخي براي آن از قول صاحب مبنا يافتيد براي حقير هم ارسال كنيد.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...