تحليل چگونگي كاربست ارزشهاي ديني در روششناسي علوم
متن كامل و نهايي مقاله پس از ذكر عنوان مقاله، نام ارائهكنندگان، چكيده وكلمات كليدي ارائه شده است. اندازه قلمها، فاصله سطرها و حاشيهها در قد و قامتي استاندارد در نظر گرفته شده است. حدّ تعداد صفحات نيز مراعات شده.
سرفصلهاي مقاله: مقدمه، عقل عملي و عقل نظري، ظرفيت اوليه، حجيّتِ تسليم، بذل جُهد اجتماعي، نتيجهگيري. منابع فارسي و عربي نيز در انتهاي مقاله فهرست شده است.
استاد سيدمنيرالدين حسيني الهاشمي(ره) نوآوريهاي بسياري داشته و افزونههايي براي دانش بشري، گرانبها و قابل توجه. يكي از اين انديشههاي نوين كه استاد بدان بسيار پرداخته تأثيرپذيري متد و روش از ارزشهاست. اين يكي از ريشههاي تفكر استاد است.
اگر كسي اين ادعاي ايشان را پس از ملاحظه ادلهشان بپذيرد، ناگزير است مرز بسيار مشخصي بين علوم اسلامي و غيراسلامي ترسيم نموده و اسلاميّت علوم را از دايره علوم انساني فراتر برد و به علوم پايه نيز بكشاند.
«آيا رياضي اسلامي و غيراسلامي داريم؟» اين سؤال را بسياري از كساني كه آشنايي مختصري با فرهنگستان پيدا كردهاند ميپرسند. اگر نگرش ديني ما بتواند در متد تحقيق اثر گذارد، تمام علومي كه از آن متد استفاده ميكنند، در مظانّ اتهام قرار ميگيرند كه متأثر از مكتب بودهاند.
اين مقاله همين ايده استاد حسيني(ره) را ذكر نموده و شواهدي از آن را در حكمت متعاليه ملاصدرا و با ذكر چند رفرنس در انديشه ارسطو نشان ميدهد! آن را براي همايش تحوّل در علوم انساني تنظيم كرديم.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...