شرح وظايف كارپرداز فني
سبكي شبيه نامه دارد و پنج وظيفه براي شخصي كه مسئوليت كارپردازي سايت دفتر را برعهده ميگيرد معيّن نموده است.
هدف اينكه فرد مزبور بداند چه وظايفي را بايد به انجام رساند و در دفتر چه كاره است. بيشتر هم نگراني از بابت شخص معاون اطلاعرساني بود كه اطلاعات كافي در اين خصوص نداشت و بايد ميدانست چه بخواهد تا مغبون نشود.
ارتباطم با دفتر مطالعات نوعي نوستالوژي بود! ارتباطي كه با يك ديدار خياباني، پشت مسجد اعظم، آغاز شد و قريب شش هفت سال ادامه يافت. هميشه در حاشيه تمام كارهايم اين ارتباط برقرار ميماند و خدشهاي به آن وارد نميشد. قبل از آنكه در مؤسسه پارسا مشغول شوم با دفتر مرتبط بودم، بعد از همكاري با حوزه علميه خواهران و حضورم در دفتر فرهنگستان، همچنان ارتباطم با دفتر مطالعات برقرار بود. حكمت آن هم فراتر از ارتباط كاري، رفاقتي بود كه با محمدرضايي و كرمي قهي و محسنزاده و جعفري داشتم (اول اسمشان آقا ننشاندم تا اوج صميميت را بنمايانم). اسامي افرادي كه تا به ياد ميآورم، خاطرات فراوان آن دوران كه به نوعي با نوجوانيم همزمان بوده، روحم را نوازش ميدهد.
قصه از اين قرار كه سال ۱۳۷۸ در مسير تشرّف به حرم، از كنار پل آهنچي، از پلهها پايين ميرفتم (آنزمان هنوز پله داشت و زير آن هم خياباني بود چسبيده به مسجد) كه ناگهان با محمدرضايي، همطبقهاي سال اول طلبگي، مواجه شدم. گفت: «يادم هست قبلاً با اينترنت آشنايي داشتي، هنوز هم ارتباط داري؟ بيا دفتر ما، اينترنتمان قطع شده، متصل كن!» يك سر رفتم دفتر مطالعات زنان كه آن زمان در كوچه ممتاز مستقر بود، در يك خانه معمولي دو طبقه. بيشتر از دو سه نفر هم معمولاً آنجا نبودند. يك دستگاه رايانه داشتند كه با Dial up متصل ميشدند به اينترنتي كه از آلالبيت گرفته بودند.
خدا رحمت كند شيخ عباس يزداني را، مرد خوبي بود، يك روحاني متفكّر، بيشتر او از اينترنت استفاده ميكرد. خاطراتم از دفتر زياد است و اينجا هم مجال پرداختن بدانها نيست. بماند براي فرصتهاي ديگر!
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...