به نام خدا

بازگشتطبقه‌بندي داده‌ها (۳۶ نوشته)

۱. معرفي نرم‌افزارهاي هستان‌نگاري (آنتولوژي)نرم‌افزارهاي معروف هستان‌نگاري معرفي شده‌اند. از هر كدام يك تصوير كه محيط كار آن را نشان دهد و فهرستي از توانايي‌ها و ناتوانايي‌ها. اين نرم‌افزارها: آپولو (Apollo)، آنتواستوديو (OntoStudio)، پروتجه (Protege)، سوپ (Swoop)، تاپ‌بِرِيد (TopBraid)، ني‌آن (NeOn)، آول‌گِرِد (OWLGrEd)، فلوئِنت (Fluent Editor)، سمانتك (Semantic Turkey)، وُك‌بِنچ (VocBench).
۲۱۸ دانلود
۲. فهرست كتاب معراج السعادهكتاب پنج باب دارد: مقدمات، قواي نفس، محافظت از اخلاق خوب و معالجه اخلاق بد، اخلاق حسنه و اخلاق رذيله، اسرار عبادت. تمام فهرست همان‌طور كه در كتاب به زبان فارسي بيان شده، در اين فهرست گرد آمده است.
۳۶۱ دانلود
۳. فهرست كتاب جامع السعاداتفهرست كامل كتاب است، به همان شيوه‌اي كه توسط مصنّف نگارش يافته و با همان عبارات عربي. از «انقسام حقيقت انسان و حالات اعتباري او» آغاز مي‌شود و با «قساوت» به عنوان يكي از رذايل اخلاقي پايان مي‌يابد.
۲۱۸ دانلود
۴. ساختار كتاب مواسات و همدلي مؤمنانهبيان عنوان مسأله و مشكل، شرح مسأله، كاستي‌ها و نواقص مؤثر در بحراني شدن مسأله، قوّت‌ها و فرصت‌هاي اجتماعي موجود، تجربه‌هاي موفق، راه‌حل‌هاي پيشنهادي. اين‌ها بخش‌هاي اصلي فرمتي هستند كه براي توليد كتاب پيشنهاد شده‌اند.
۴۳۶ دانلود
۵. طبقه‌بندي بيانات رهبر انقلاب براي نمايندگان دوره يازدهم مجلسفهرستي كه بر مباحث حضرت آقا زده شده در چهار عنوان مهم خلاصه شده: اميد مردم به مجلس شوراي اسلامي، توجه به مشكلات اقتصادي عمومي كشور، وظايف و مسئوليت‌هاي مجلس شوراي اسلامي، توجه ويژه به مقابله با گسترش مجدّد كرونا.
۱۰۸۴ دانلود
۶. محورهاي مطالبات مردم از نمايندگان مجلس شوراي اسلاميمطالبات مردم از مجلس شوراي اسلامي در چهار بخش گرد آمده است: بخشي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اداري. مردم در حوزه امور سياسي طالب امنيت و عدالت‌اند و عزّت كشور و حمايت از مستضعفين دنيا را مي‌خواهند. در بخش اقتصادي حمايت از توليد و تقويت عدالت اقتصادي. در بخش فرهنگي اصلاح نظام آموزشي، ساماندهي فضاي مجازي، محوريّت فرهنگي مسجد، ارتقاي معنويت و تقويت خانواده. ادارات نيز بايستي بيشتر تحت نظارت باشند و قوانين آن‌ها اصلاح شود.
۱۴۷۰ دانلود
۷. شرح منطقي نظام موضوعات جبهه‌سازيعناوين مطلب چنين هستند: عامّ‌ترين مجموعه موضوعات، سطوح جدول جامعه، مراتب برنامه‌ريزي و طراحي عمليات، تكنيك موضوع‌شناسي، طبقه‌بندي عملكردهاي انساني، ترسيم مسير تغيير و تكامل، استفاده تركيبي از دسته‌بندي‌ها، چگونگي طبقه‌بندي طبقه‌بندي‌ها، پيدايش سرشاخه‌هاي اصلي و تلاش براي اصلاح و ارتقا.
۴۷۱ دانلود
۸. فهرست پيشنهادي براي كتاب جبهه - نظام موضوعات جبههدرختواره داراي اين سرشاخه‌هاست: ضرورت جبهه‌سازي، شامل: تاريخ، آسيب‌ها و دستور، تعريف جبهه‌سازي، شامل: باور، بينش، دانش، برنامه جبهه‌سازي، شامل: اصول راهبردي، تأمين زيرساخت‌ها، توليد برنامه و مديريت جبهه‌سازي، مشتمل بر: بايسته‌هاي رهبري و فرماندهي، ترويج رفتارهاي جبهه‌ساز، در داخل جبهه، گزينش و سازماندهي نيروهاي جبهه‌ساز و ارتقاي پيوسته جبهه‌سازي.
۱۳۱۷ دانلود
۹. نظام قضايي كشور - چالش‌ها و عامل‌هاسرشاخه‌هاي نمودار: ضعف در اقدامات پيشگيري از جرايم و دعاوي، ضعف در رسيدگي‌هاي قضايي، ضعف در احياي حقوق عامه و گسترش عدل و آزادي‌هاي مشروع، ضعف در حمايت از حقوق مالكيت اشخاص، ناكارآمدي نظام اصلاح مجرمان، ضعف در نظارت بر حسن اجراي قوانين، ناكارآمدي در كشف جرم و تخلّف.
۷۲۱ دانلود
۱۰. پيشنهادي درباره بيانيه گام دوم انقلاباجتماع بشر و قايقي كه مسير مي‌خواهد، كثرت انبياء و گمراهي بشر در غيبت، تقدّم امدادي كفر بر ايمان و هُلش بر كِشش، نوزايي تولّد توانمندي در مديريت ساختاري، شيوه هم‌مسيري بشر وحدت رهبر يا وحدت رهبري پاياني بر بعثت انبياء، توجه روشنفكران به تفاوت نهضت با نهاد، آيا نهضت مي‌تواند در نهاد تداوم يابد؟ چگونه؟، منظور «ميل» از آزادي و تلاشي خستگي‌ناپذير، عناصر ساختاري انباشت‌محوري اسميت در مسيردهي آزاد، چگونگي تقابل مكانيزم بازار با مكانيزم كار و نگراني ماركس، اصلاح مستمر مكانيزم عمل بازار مالتوس، ميل، ماركس، كينز و جريان نئوماركسيست‌هايي مانند اينگلهارت، كانال‌سازي ربامحور و عدم توانايي بشر براي هجرت از بين رفتن وسعت زمين، ساعت شني انقلاب روي ويبره ساختاري كه قبل از انقلاب بسته شد، اصل چهار ترومن اصلاحات ارضي و بودجه‌ريزي و استخدامي و نظام پرداخت ناهماهنگ، شكاف پليمري با يافتن عناصر تشكيل‌دهنده زنجيره‌هاي قدرت، تلاش موفق شهيد صدر و تلاش ناموفق شهيد مطهري، ريشه‌هاي نظري ناتواني هند در تقابل با استثمار، و ايضاً ريشه‌هاي نظري ناتواني ايرانيان در تقابل با استثمار، در اين دويست سال چه بر كشور گذشت؟، سال‌هاي تكرار و روزمرگي نوسانات سينوسي راست و چپ، نااميدي بستري و اميددهي رهبري اعتماد تا كجا؟، تجربه بني‌اسرائيل در قرآن و امّت برگزيده خداوند، آيا امّت برگزيده باز هم عوض خواهد شد؟، بحران مشائي‌نژادي و فروغلتيدن جامعه در عرفان وقتي كه عقل ناتوان مي‌نمايد، فرصت و مجال تمدّني از شعار سياسي تا شعار فرهنگي انقلاب سياسي تا انقلاب فرهنگي، تسريع حاكميتي و ضرورت حمايت سياست از فرهنگ، تنها راه نجات قايق توفان‌زده بازگشت به سنّت با تجربه كفر مدرن آيا ما غرب را مي‌شناسيم؟، امتناع اصلاحِ بخشي در نظامي كه ساختار در آن كار مي‌كند نه آدم‌ها، توضيح بدنامي آدمي‌هايي كه نقشي در خرابي نداشتند جز عدم آشنايي با سيستم از بازرگان تا روحاني، اصلاح سيستمي در نگرش سيستمي آيا ما نظريه حكومتي جديدي داريم؟، قيام فرهنگي تنها راه براي انقلاب فرهنگي و انقلاب فرهنگي تنها راه براي نجات، شيوه صحيح يافتن راهكار از جايي كه خودت ايستاده‌اي.
۵۱۵ دانلود
۱۱. فهرست عناوين مباحثه فلسفه نظام ولايتابتدا مقدمه با عنوان «فلسفه‌شناسي» و سپس اصل بحث «فلسفه نظام ولايت» و در نهايت آثار تحت نام «جامعه‌شناسي» فهرست شده است.
۲۵۸ دانلود
۱۲. معرفي جريان‌هاي فكري هفت نوانديشداوود فيرحي، سروش محلاتي، سيدضياء مرتضوي، سيدكمال حيدري، سيدمنيرالدين حسيني الهاشمي، محمد مجتهد شبستري، مصطفي ملكيان. ويژگي‌ها، دغدغه‌ها و باورهاي هر كدام از اين افراد در قالب گزاره‌هايي خلاصه، روشن و صريح بيان شده است.
۱۴۶۶ دانلود
۱۳. معرفي شاخص و نماگر و سنجه و معيارضرورت شاخص‌سازي، تعريف اصطلاحات، تفاوت اصطلاحات، هدف از شاخص‌سازي، كاربردهاي شاخص، اشتباهات در شاخص‌سازي، ويژگي‌هاي ضروري براي شاخص، انواع شاخص، مراحل شاخص‌سازي، مراحل تدوين شاخص‌هاي پيشرفت. اين‌ها عناوين اصلي مطلب هستند.
۱۳۴۶ دانلود
۱۴. شاخص‌هاي نظام اسلامي همراه با فرمايشات رهبريهشتاد و يك شاخص است كه از فرمايشات مقام معظّم رهبري استخراج شده است، براي ارزيابي پيشرفت نظام. اين شاخص‌ها در هشت محور گرد آمده‌اند؛ سياسي و امنيتي، ديني، فرهنگي و اجتماعي، تقنيني؛ ساختار، برنامه و بودجه، قضايي، انتظامي و نظارتي، علم و فن‌آوري، اقتصادي و مالي، انفال و محيط زيست، بهداشت و سلامت. ذيل هر شاخص دو چيز ذكر شده؛ نخست متن فيش‌هايي كه شاخص از ميان آن‌ها به دست آمده، اگر چند فيش بوده با سه نقطه (...) از هم تفكيك شده‌اند. دوم يك راهنمايي كوتاه و مختصر براي يافتن شيوه استخراج اطلاعات درباره شاخص. آدرس فيش‌هاي اطلاعاتي نيز در انتهاي متن، در قالب منابع ذكر شده است. هر كدام يك تاريخ است كه مربوط مي‌شود به زمان بيانات حضرت آقا. تعداد منابع ۸۳ مورد است.
۱۳۶۱ دانلود
۱۵. حوزه انقلابي در نگاه انديشمنداندر ابتدا منابع معرفي شده‌اند، همراه با نام انديشمند و نشانه‌اي براي شناخت هر منبع. مفهوم‌شناسي واژه انقلاب، ويژگي‌هاي انقلاب اسلامي ايران، تعريف حوزه انقلابي، در كلام بزرگان و وضع موجود حوزه علميه قم، بخش‌هاي اصلي گزارش را تشكيل مي‌دهند. در هر بخش گزاره‌هاي نقل شده از منابع قرار گرفته‌اند.
۱۳۵۸ دانلود
۱۶. شيوه‌هاي طبقه‌بندي محتواابتدا هدف از طبقه‌بندي بيان شده است و پس از آن شيوه‌هاي مرسوم، فهرست؛ خطي-كليدواژه‌اي، عامّ و خاصّ، درختواره‌اي، هستان‌نگاري. درختواره شبكه‌اي به عنوان روشي تركيبي از درختواره و هستان‌نگاري پيشنهاد شده است و پس از آن، محورهاي ممكن براي طبقه‌بندي معرفي شده‌اند. در نهايت نيز دو مسير براي طبقه‌بندي بيان گرديده است.
۱۴۵۱ دانلود
۱۷. طبقه‌بندي آسيب‌هاي حوزه و روحانيت به شيوه جزءمحوراگر نهادها و سازمان‌هاي تشكيل‌دهنده ساختار حوزه را در نظر بگيريم، همين‌هايي هستند كه در اين نمودار ذكر شده‌اند. آسيب‌هاي متوجه حوزه و روحانيت را اين‌بار تلاش كرده‌ام در اين ساختار طبقه‌بندي كنم.
۷۵۵ دانلود
۱۸. طبقه‌بندي آسيب‌هاي حوزه و روحانيت به شيوه موضوع‌محورتعداد ۹ موضوع در نظر گرفته شده است تا تمامي آسيب‌ها را در خود جاي دهد؛ استراتژي و راهبرد، مديريت و تشكيلات، آموزش، پژوهش، تبليغ، تهذيب و تربيت و اخلاق، روابط بين‌الملل، دين و فرهنگ و خدمات رفاهي.
۷۴۴ دانلود
۱۹. طبقه‌بندي آسيب‌هاي حوزه و روحانيت به شيوه مسأله‌محورتعداد ۲۳ عدد سرفصل است كه تحت عنوان آسيب گرد آمده‌اند. البته سه مورد آخر شايد نتوانند عنوان آسيب به خود بگيرند، ولي شامل بر زيرشاخه‌هايي هستند كه از بُعد آسيب جمع‌آوري شده‌اند.
۷۶۵ دانلود
۲۰. طبقه‌بندي موضوعات آرشيو اَسنادتعداد ۱۲۱ عدد موضوع در قالب شش سرشاخه اصلي: جمهوري اسلامي ايران، بين‌الملل، گروه‌هاي سياسي، مذهبي و اجتماعي، حوزه و روحانيت، رسانه و هنر، مسائل اجتماعي، طبقه‌بندي شده‌اند.
۲۸۴۵ دانلود
۲۱. طبقه‌بندي موضوعات مرتبط با اخلاق زناشوييدسته‌بندي‌هاي اصلي: ويژگي‌هاي زماني، ويژگي‌هاي مكاني، ويژگي‌هاي ظاهري، ويژگي‌هاي رفتاري، تأثيرات و تأثّرات، فرزندسازي.
۲۱۹۵ دانلود
۲۲. دسته‌بندي انتقادات وارد شده به «منشور حقوق شهروندي»هفت نكته در ذيل عنوان «نادرستي جايگاه توليد منشور»، يازده سرفصل ذيل «نواقص كيفي در نگارش منشور»، يازده سرفصل ديگر نيز ذيل عنوان «نواقص در حقوق ذكر شده منشور» و در نهايت پنج سرفصل نيز ذيل «موانع اجرايي منشور» جمع شده است. سپس منابع نقد بر اساس نام ناقد در نموداري ذكر شده است.
۲۹۸۸ دانلود
۲۳. طبقه‌بندي داده‌هاي در گردش سامانه بودجه‌بانبيان اجمالي ساختار اطلاعات در سامانه در قالب يك نمودار ساده. چهار داده محوري: نهادهاي عملگر، برنامه‌ها و پروژه‌ها، بودجه‌هاي متغيّر و اطلاعات راهنما.
۷۵۵ دانلود
۲۴. طبقه‌بندي موضوعات مرتبط با بارداريشامل شش سرشاخه اصلي: دين و بارداري، اخلاق بارداري، خانواده و بارداري، روانشناسي بارداري، جامعه‌شناسي بارداري و پزشكي بارداري.
۲۳۸۵ دانلود
۲۵. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري دور دوم اصول استاد حسيني الهاشمي(ره)عناوين جلسات دوره مباني اصول فقه احكام حكومتي استاد حسيني(ره) است كه در ۹۶ عنوان در قالب يك فهرست نظم يافته. هر عنوان نتيجه بررسي و تحليل يك جلسه كامل پژوهشي استاد است؛ عنواني كه منتجه نهايي آن جلسه تلقّي شده است.
۱۵۲۰ دانلود
۲۶. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله پنجممتن و پاورقي مقاله پنجم از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۶۵۷ دانلود
۲۷. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله چهارممتن و پاورقي مقاله چهارم از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۵۰۰ دانلود
۲۸. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله سوّممتن و پاورقي مقاله سوم از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۶۱۱ دانلود
۲۹. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله دوم - ويرايش دوممتن و پاورقي مقاله دوم از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۶۴۲ دانلود
۳۰. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله دوممتن و پاورقي مقاله دوم از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۶۱۵ دانلود
۳۱. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري متن و شرح اصول فلسفه و روش رئاليسم - مقاله اولمتن و پاورقي مقاله اول از كتاب اصول فلسفه و روش رئاليسم كه فهرست مورد نظر همراه با طبقه‌بندي در لابه‌لاي آن قرار گرفته است. متن از علاّمه طباطبايي(ره) و پاورقي از شهيد مطهري(ره) است.
۱۵۴۹ دانلود
۳۲. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري دور اول اصول استاد حسيني الهاشمي(ره)عنوان‌گذاري ۹۵ جلسه دوره پژوهشي مبادي علم اصول فقه احكام حكومتي استاد حسيني(ره) است كه در قالب يك فهرست ارائه شده.
۱۶۸۶ دانلود
۳۳. طبقه‌بندي و فهرست‌گذاري مقدمه نهايةالحكمةخلاصه فهرست‌وار دقيقي از مقدمه كتاب نهاية‌الحكمة علاّمه بزرگوار طباطبايي - أعلي‌الله‌تعالي‌مقامه‌الشريف - است. هر خط از متن مقدمه، با يك عنوان تبيين شده.
۱۵۷۴ دانلود
۳۴. نمودار طبقه‌بندي محتوايي سايتتمام محتواي سايت در يك نمودار ساده دسته‌بندي شده است: بيانات، اخبار، خاطرات، علمي- فقهي، فيلم، صوت، عكس، ياد و ديگران.
۲۴۶۳ دانلود
۳۵. طبقه‌بندي عناوين دسترسي به سايتسايت «خامنه‌اي.ايران» بررسي شده و عناوين منوهاي سايت در يك نمودار نمايش داده شده است. اين نمودار استخوان‌بندي منوهاي دسترسي به اطلاعات را نشان مي‌دهد. با يك نگاه مي‌توان دريافت كه در صفحه اول اين سايت شش ابزار دسترسي به اطلاعات تعبيه شده است.
۲۳۴۵ دانلود
۳۶. طبقه‌بندي پيشنهادي براي نرم‌افزارهاي اسلاميپنج رده اصلي پيش‌بيني شده است، تا نرم‌افزارها بر اساس اين پنج سرفصل تقسيم‌بندي گردند: قالب محتوا، قالب نرم‌افزاري، مخاطب، موضوع فعاليت و هدف كلّي.
۱۶۵۴ دانلود

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN